HYYn hallitusneuvottelut vuodelle 2016 on saatu päätökseen

Updated: Mar 2, 2018

Osakuntalainen edustajistoryhmä mukana hallituspohjassa


HYYn hallitusneuvottelut vuodelle 2016 saatiin eilen 11.11. päätökseen ja niiden mukaisesti hallituksen muodostavat Ainejärjestöläisten edustajistoryhmä, Edistykselliset, HELP, Opiskelijademarit OSY, Osakuntalainen edustajistoryhmä sekä Svenska Nationer och Ämnesföreningar delegationsgrupp. Edustajisto vahvistaa hallitusneuvottelujen tuloksen kokouksessaan.


Neuvottelut käytiin avoimesti sekä sovittelevasti, ja näin hallituspohja saatiinkin muodostettua varsin nopeasti. Ensi vuoden hallituksen pyrkimyksenä on ylioppilaskunta, joka tekee tavoitteellista ja tuloksekasta edunvalvontaa, varmistaa pitkäjänteisellä taloudenpidolla järjestöjensä toimintaedellytykset sekä tavoittaa, ymmärtää ja sitouttaa jäsenistönsä mukaan toimintaansa. Neuvotteluissa sovittiin myös joistakin yksityiskohtaisemmista tavoitteista vuodelle 2016.


Osakuntalainen edustajistoryhmä on tyytyväinen neuvotteluiden tulokseen:

”HYYn neuvottelukulttuuri on mennyt roimasti avoimempaan suuntaan ja on mahtavaa, että rehti meininki pysyi alusta loppuun. Erityisesti hienoa on se, miten neuvotteluissa korostettiin HYYn ja järjestöjen mahdollisuutta pitkäjänteiseen toimintaan. Ylioppilaskunta saa ensi vuodeksi monipuolisen hallituksen, jossa on aivan huipputyyppejä. ", iloitsee osakuntalaisen edustajistoryhmän pääneuvottelija Matti Lehto.


Hallitusneuvotteluiden tuloksen mukainen kokoonpano:

Susanna Jokimies, puheenjohtaja (HYAL)

Crista Hämäläinen, varapuheenjohtaja (HELP)

Aapeli Piesala, talousjohtokunnan puheenjohtaja (Osakunnat, KSO)

Antti Pollari (Osakunnat, PPO)

Noora Eilola (Osakunnat, PPO)

Tarik Ahsanullah (Edistykselliset)

Timo Jääskeläinen (HYAL)

Maria Loima (OSY)

Laura Luoto (HYAL)

Rasmus Olander (SNÄf)

Henna Pursiainen (HYAL)

Santeri Velin (HYAL)