HYYn hallitusneuvottelut vuodelle 2017 on saatu päätökseen

Updated: Mar 2, 2018

Osakuntalainen edustajistoryhmä mukana hallituspohjassa


Hallitusneuvotteluissa on saatu tänään 8.11. tulos, jonka muk!aisesti hallituksen muodostavat Ainejärjestöläisten edustajistoryhmä, HYY:n Vihreät, Opiskelijademarit OSY, Osakuntalainen edustajistoryhmä sekä Sitoutumaton vasemmisto. Edustajisto vahvistaa hallitusneuvottelujen tuloksen kokouksessaan.


Osakuntalainen edustajistoryhmä on tyytyväinen neuvotteluiden tulokseen:  ”Neuvottelut sujuivat hyvässä hengessä ja on huikeaa, että oma rautaisen osaava ehdokkaamme on mukana. Ylioppilaskunta saa ensi vuodeksi takuulla hyvän hallituksen, jossa on huipputyyppejä. Nyt sitä olutta", iloitsee osakuntalaisen edustajistoryhmän pääneuvottelija Otso Heiskanen.


Henkilövalintojen ohella neuvotteluissa sovittiin esimerkiksi näkyvyyden lisäämisestä kaikilla kampuksilla ja Pikku HYYn eli lastenhoitopalvelun kehittämisen selvittämisestä laaja-alaisesti.


Neuvottelutuloksen mukaisesti vuoden 2017 hallituksen kokoonpano on seuraava:

Laura Luoto, puheenjohtaja (HYAL)

Ada Saarinen, varapuheenjohtaja (HyVi)

Lauri Linna, talousjohtokunnan puheenjohtaja (SitVas)

Hanna-Maria Häkkilä (Osakuntalaiset)

Mikko Kymäläinen (OSY) Joel Lindqvist (SitVas) Elina Nieminen (HYAL) Matias Nurmi (HYAL) Elli Saari (HYAL) Minna Silvennoinen (HyVi) Minna Suorsa (HYAL) Riikka Tähkävuori (HyVi)