Osallistu haalarimerkkikilpailuun!

Osakuntalainen Unioni saavuttaa tänä vuonna 30 vuoden iän ja sen kunniaksi polkaisemme käyntiin haalarimerkkikilpailun! Kisa on avoin kaikille Unionin jäsenosakuntiin kuuluville ja päättyy Hemmon päivän piknik -päivänä 22.5.2014. Voittajalle on luvassa ilmainen sisäänpääsy syksyn Rengastusbileisiin ja pullo kuohuvaa. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja taiteile Unionia ja sen pyöreitä vuosia kuvastava merkki!


Säännöt:

-Osallistua saa kuka tahansa Unionin jäsenosakuntaan kuuluva. -Sama ihminen voi osallistua kilpailuun myös useammalla kuin yhdellä luonnoksella. -Haalarimerkin kuvan tulee jollakin tavoin liittyä Osakuntalaiseen Unioniin. -Maksimihalkaisija merkille on 7,5 cm. Merkin muoto on vapaa. -Voit piirtää paperille tai koneella. -Liitä yhteystietosi mukaan palkitsemista varten. Kilpailutyöt arvioidaan nimettöminä. -Voittavan työn valitsee Unionin hallitus. -Osallistua voi 22.5.2014 klo 23:59 asti.


Lähetä luonnoksesi pdf- tai jpg-tiedostona määräaikaan mennessä Unionin varapuheenjohtajalle sähköpostitse suvi.okkola(a)helsinki.fi. Lisätietoja Unionin hallitukselta.

T. Osakuntalaisen Unionin hallitus